Herwi Rijsdijk

Over Rijsdijk Vastgoedmanagement

Toegevoegde waarde: van eerste idee tot en met exploitatie en beheer

Rijsdijk Vastgoedmanagement heeft bewezen ervaring in alle facetten van vastgoedontwikkeling en –management. Onze expertise is in de loop der jaren door zeer uiteenlopende opdrachtgevers benut: project- en gebiedsontwikkelaars, aannemers, particuliere en institutionele investeerders en beleggers, overheden, Vereniging van Eigenaren (VVE’s) en organisaties voor parkmanagement.

Al sinds 2004 is Rijsdijk Vastgoedmanagement een vaste waarde in het complexe speelveld van vastgoedontwikkeling en –beheer. We zijn er als u aan het begin staat van een ontwikkeling. We denken met u mee over nieuwe concepten. Maar we zijn er ook als u nog zoekt naar optimaal beheer en sluitende exploitatie van uw vastgoed.

We voegen waarde toe in alle stadia:

  • In de ontwikkelingsfase denken wij mee over concepten rond actuele issues als investeringskosten, multifunctioneel ruimtegebruik, duurzaamheid en logistiek. Al in die eerste fase leveren we waardevolle input voor kansrijke verkoop- en verhuurconcepten.
  • In de bouwfase zelf geven we objectief advies over het inhuren van onder andere bouwkundige, elektrotechnische, werktuigbouwkundige en civieltechnische professionals. Via Rijsdijk Vastgoedmanagement komt u in contact met een groot netwerk aan bouwspecialisten en zorgen we ervoor dat zowel de financiële planning als de tijdsplanning wordt gerealiseerd.
  • Bij gerealiseerd vastgoed komt u samen met Rijsdijk Vastgoedmanagement tot maximaal rendabele en duurzame exploitatie. Bij al deze ondersteuning ervaart u het voordeel van onze betrokken benadering: korte lijnen, met verstand van zaken en een sterke focus op het optimale rendement.

Het gaat om waarde en waarden

Rijsdijk Vastgoedmanagement wordt geleid door Herwi Rijsdijk. Al meer dan tien jaar zelfstandig ondernemer. Met een track record dat teruggaat tot 1988. ‘In bijna dertig jaar heb ik enorm veel en omvangrijke vastgoedprojecten mogen leiden. In diverse rollen: projectdirecteur, projectmanager, adviseur, commercieel, technisch- en financieel beheerder, ontwikkelaar. Ik ken dus alle aspecten van het vak.

Die praktische ervaring zet ik in zoals dat bij uw project of vraagstelling past. Zo kan ik deel uitmaken van uw project- of bouwteam. Of zelf zo’n team samenstellen. Ik werk vanuit het principe dat het in ons werk om waarde én waarden gaat. Ik streef naar open communicatie, korte lijnen, glasheldere afspraken en respect voor iedereen die bij het project betrokken is. Of dat nu de financier, de aannemer, de eigenaar of de huurder is. Een project heeft pas waarde als iedereen er beter van wordt.’

Als een maatpak, passend en speciaal voor u

Elk project en elke opdracht is maatwerk. De transitie van een glastuinbouwgebied naar een bedrijvenpark is van een gehele andere orde dan de ontwikkeling van een kantoorverzamelgebouw. En de exploitatie van een bedrijventerrein vraagt een heel andere aanpak dan beheer en verhuur van een Cash & Carry in de tuinbouwsector. Bij elke opdracht geven we duidelijk aan waar onze kracht ligt én waar onze grenzen liggen. Zo weet u zeker dat uw vraag het best mogelijke antwoord krijgt. En vooral ook: het best mogelijke rendement.

Ontwikkelen. Beheren. En: renderen. Dát is onze waarde.

Recente projecten